UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

September 2016

Een huis vol kittens, dat heb je niet zomaar. In principe is het ook zeker niet onze keuze om 3 nesten tegelijk te plannen. Maar soms denken de poezen daar dus anders over.

Het begon met Suzie. We hadden deze combinatie eigenlijk al in gedachten toen Ziggy nog kitten was en bleek dat hij 100% horend was.

Hij zou een geweldige combinatie zijn met Suzie! Toen Ziggy oud genoeg was, hebben we hem getest op HCM, PKD en PL en gelijk Suzie ook laten (her)testen. Alle testen waren gelukkig goed, laat de krolsheid van Suus maar komen. En juist dát duurde dus even… Om precies te zijn, zo’n 10 maanden!! 

Dus toen Suus eindelijk besloot krols te worden, hebben we dus gelijk actie ondernomen. Ondertussen staan de andere dames natuurlijk ook niet stil. Omdat Suus haar krolsheid uitbleef, hebben we maar voor Pina en Alfie een nieuwe test gepland. Pina werd immers vrij snel achter elkaar krols, dus toen beiden door hun testen waren gekomen, kon al vrij snel de dekking plaatsvinden. Dan maar eventueel twee nesten tegelijk, met de pech die we de laatste jaren gehad hebben, konden dat nooit twee hele grote nesten worden. En dan nog: De dames zouden elkaar wellicht kunnen aanvullen in de opvoeding van de kleintjes.

Dan komen we bij Kayleigh uit. Kayleigh is in Oktober 4 jaar geworden en het is al die tijd niet gelukt om haar zwanger te krijgen. Verschillende katers, zowel uit als thuis, kregen haar niet zwanger. In Juli is haar moeder Jesslyn overleden, sindsdien gaat ze ook niet meer lekker in de groep, dus we hebben haar gezellig boven bij Alfie gezet. Daar knapte ze enorm van op en we hadden min of meer bedacht dat ze dan maar rond haar 4e verjaardag gesteriliseerd zou worden. Tsja… En dan blijkt ze dus wél zwanger… En we zagen haar buikje gestaag groeien… Het zal toch niet?! Nog steeds in het achterhoofd “eerst zien dan geloven”, is ze toch zonder problemen bevallen van een prachtige vierling. Een onverwachts geschenk!