UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x CH Tempus Fugit Piña Colada

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart wit harlekijn (MCO n 02)
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken

Over Gambit:

30-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Wat hebben we genoten! Gambit heeft zich ontwikkeld tot een prachtige jonge kater, mooi lang van lijf en heel lief en zacht van karakter. Wij zijn heel benieuwd hoe hij verder uitgroeit, stuur vooral foto's van hem! Het gaat je goed jongen, een fijn leven gewenst!

04-01-2017: Deze knul doet ons in alles aan Bullet denken. Nee, niet zijn kleur natuurlijk, zijn mooie koeienvlekjes en vlaggenstaartje zijn uniek! Maar Bullet is ook af en toe wat verlegen en heeft wat tijd nodig om uit zijn schulp te komen. Ook observeert Bullet eerst voordat hij iets onderneemt. Zo ook Gambit! Hij is heel eigen en kan zichzelf ook prima vermaken, maar uiteraard speelt hij ook graag met de andere kittens.

12-12-2016: Dan Gambit met zijn malle vlaggenstaartje! De andere kittens mogen graag met zijn staart spelen, dat steekt zo leuk af :-) Gelukkig blijft Gambit daar heel rustig onder, hij vindt die aandacht wel prima. Het is een heerlijke rustige kater. Soms heeft ie wel een beetje de neiging om op de achtergrond te blijven, maar met een extra knuffel staat ie alweer snel in the picture!

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Tja, en Gambit is me er wel eentje! Zo grappig als hij eruit ziet, zo grappig ís hij ook. Tijdens het spelen komen soms de raarste capriolen voorbij, hij mag ook graag stoeien met de andere kittens.

Eerste 3 weken: Als kittens net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Het eerste dat ons opvalt aan Gambit is zijn prachtige staartje, eerst gekleurd, dan een stuk wit en met een zwart toefje op het eind: hoe bijzonder! Verder zijn de koeienvlekjes natuurlijk ook superschattig. We noemden hem eerst "Koetje", maar Gambit past ook perfect bij hem!