UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x  CH Tempus Fugit Kayleigh

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwartzilver tortie bicolor (MCO fs 03 22)
Geslacht: Poes
Beschikbaarheid: Blijft hier wonen :-)

Over Scarlet Witch:

01-03-2017: Mooi meiske... Je moet het al even zonder je broertjes, neefjes en nichtjes doen, maar wat doe  je het goed! Ginger vind het heerlijk om met Scarlet te spelen, en samen racen ze soms door het huis. Scarlet heeft een geweldig leuk zwiepstaartje en kwispelt als je haar naam roept. Zo leuk! Eén van onze eerste Maine Coon kittens deed dat ook, en dat is niet eens familie van Scarlet. We zijn heel benieuwd hoe dit meisje verder uitgroeid!

04-01-2017: Klein snorreprinsesje.. In het voorbijgaan trekt ze graag even onze aandacht, met een hoog ruggetje en een zwiepstaartje. Als ze ligt te slapen, en we kriebelen haar, dan begint haar spinmotortje te ronken. Toch is het geen haantje de voorste, ze laat zich makkelijk door de heren overrulen. Met haar charmes (ze kan ook best boos kijken) weet ze iedereen te vertederen.

12-12-2016: Dan het tutje van het stel... Scarlet is me er wel eentje! Ze weet heel goed wat goed voor dr is en ze doet alles op haar eigen manier. Als we de kittens roepen om te eten, dan blijft Scarlet nog even haar ding doen. 9 van de 10 keer moeten we dr ophalen. Niet dat ze geen honger heeft, nee, zo krijgt ze nog even een klein knuffeltje voordat ze kan aanschuiven. Goed bekeken, slimme meid!

05-12-2016: Pretletter! Voor Scarlet hadden we uiteraard de letter "S" in gedachten, maar toen ik tijdens de foto-shoot de letter uit de verpakking haalde, bleek deze in vele stukjes te zijn. Balen! Dus heeft ze de letter "W" (omgekeerde M) van "Witch" gekregen ;-)

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Scarlet is natuurlijk een pláátje om naar te kijken, maar ook haar gedrag is zo mooi. Echt een meisje! Soms, als ze gaat slapen, krult ze zich net zo op als oma Jesslyn dat deed (tante Saphira trouwens ook!), zo herkenbaar! Moon Knight heeft ook een boontje voor haar, hij wil haar nog wel eens plagen.. We zeggen dan "Meisjes plagen, kusjes vragen", en inderdaad, nadat Scarlet een paar boze grauwtjes heeft ge-uit, kan ze ook een paar likjes krijgen. 

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Wat waren we blij verrast dat na 3 katertjes er toch nog een poesje achter aan kwam. En wát voor poesje, een prachtige tortie! Scarlet is een rustige dame maar kan al heel wijs kijken. We zijn heel benieuwd naar haar ontwikkeling!