UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x  CH Tempus Fugit Kayleigh

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart smoke wit bicolor (MCO ns 03)
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken

Over Hawkeye:

30-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Wat hebben we genoten! En wat vinden we het geweldig dat Hawkeye met zijn broertje Iron Man mag verhuizen. Hawkeye heeft zich de afgelopen 3 maanden van rustig ventje naar een onverwoestbare bulldozer ontwikkelt. Als de weg van A naar B één lijn is, dan is dát de lijn die Hawkeye volgt. Hij is het duracell-batterijtje onder de kittens, hij gaat maar door, ook al ligt de rest te tukken. Een geweldig karakter, verpakt in een wollig en schitterend uiterlijk. Veel plezier in je nieuwe huisje, jongen! En pas goed op je broertje...

04-01-2017: Van onopvallend kitten naar een eigenzinnig katertje in een paar weken. Je kan echt niet om hem heen, want Hawkeye is een hele brede jongen. Alles is breed aan hem, en zijn lange haren maken de look helemaal af. Hawkeye zit graag bovenin de kattentoren, maar wil ook graag even naar beneden geholpen worden als het etenstijd is. Dan staat ie bovenaan te peeuwen (terwijl hij er best zelf af kan, de boef).

12-12-2016: Hawkeye is bijna 6 weken en ontwikkeld zich als een forse brede kater! Zijn mooi getekende gezichtje is natuurlijk prachtig om te zien, en dan trekt hij er ook nog een heel relaxed snuitje bij :-) Hawkeye is nog steeds de ruste zelve en als alle kittens aan het donderjagen zijn, ligt hij rustig in een mandje te slapen. Hij schuwt er zelfs niet voor om in een mandje met een volwassen kat (Ginger) te kruipen. Kan ie nog een lik over zijn bolletje krijgen, ook nog ;-)

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Hawkeye is een heerlijke rustige vent. Je zal hem niet snel vooraan zien staan, hij laat het allemaal rustig over zich heen komen.

Eerste 3 weken: Als kittens net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Hawkeye is een rustige kater die alles over zich heen laat komen. Hij is momenteel de zwaarste.