UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x  CH Tempus Fugit Kayleigh

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart smoke (MCO ns)
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken

Over Black Panther:

30-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Wat hebben we genoten! Panther is van klein schreeuwend mannetje uitgegroeid naar een evenwichtige, af en toe wat ondeugende kater. Hij kan met alle katten goed opschieten. Als het hem zo uitkomt, wil hij ook best op een drafje naar je toekomen als je hem roept. We gaan deze vrolijke jongen missen en zijn ook heel benieuwd hoe hij zich verder ontwikkeld. Het gaat je goed jongen! Veel plezier in je nieuwe huisje.

04-01-2017: Pantertje is een rustige jongen, die af en toe in zijn eigen wereldje leeft. Als het etenstijd is, dan moet ik Panter altijd extra roepen. Niet omdat hij het niet doorheeft, maar hij moet altijd even afmaken waar hij mee bezig was. Kletsen doet hij ook, maar natuurlijk alleen als het hem uitkomt.

12-12-2016: Woensdag worden de jongste kittens alweer 6 weken dus tijd voor een kleine update. Pantertje is een heerlijke kater, zijn -nu nog- blauwe oogjes steken prachtig af tegen zijn zwarte kopje. Zo mooi met foto's maken (ogen zijn niet bewerkt!). Hij houdt nog steeds van een knuffel op z'n tijd, maar moet dat natuurlijk af en toe delen met andere kittens. Maar hij is er áltijd bij!

30-11-2016: Pantertje is nu 4 weekjes en hij ontwikkeld zich als een heerlijke wollige kater. Hij eet al lekker van het schoteltje en als zijn buikje vol is, komt ie naar ons toe waggelen om (terwijl we op de grond zitten) zich lekker op schoot te nestelen. We zijn er bijna zeker van dat hij zwart smoke is, hij kan dus nog wat lichter van kleur worden. Met alle reacties die wij krijgen, is Pantertje toch best populair :-)

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Dat gaat Black Panther prima af. Maar stoor hem niet, want tijdens het wegen weet deze jongen een behoorlijke keel op te zetten...