UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 24 oktober: Tempus Fugit Ziggy Stardust  x  CH AT*Candycoon's Little Suzie

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwartzilver tabby blotched (MCO ns 22)
Geslacht: Kater (HCM1 N/N)
Beschikbaarheid: Besproken

Over Daredevil:

07-02-2017: Het is zover, ons nest wordt steeds leger. Ondertussen wonen al een paar kittens in hun nieuwe huisje en Devil (Storm) heeft gelukkig nog een  aantal  kittens om mee te spelen. Hij ontwikkelt nu als een heel lief en aanhankelijk katertje. We zijn heel benieuwd hoe hij dat straks in zijn nieuwe huisje gaat doen en of hij het goed kan vinden met zijn kattenvriendje. Het gaat je goed, schatje! Veel plezier in je nieuwe huisje!

04-01-2017: Duveltje is het, nog steeds razendsnel en altijd op de hoogte van wat er speelt. Als ik het kittenvoer klaarmaak, staat Devil erbij. En maar gillen, want hij lust het zo graag. Zodra ik met de schoteltjes ga lopen, dan staat hij gekke bokkensprongen te maken om maar als eerste aan te kunnen schuiven. Lekker ding!

12-12-2016: Deviltje is vandaag nog net geen 7 weken, want hij is een dag later geboren. Wat gaat de tijd toch snel. Deviltje is nog steeds voor de duvel niet bang en foto's maken is ook een feest! Hij is best fotogeniek met zijn koddige koppie en heel aanhankelijk. Het liefst loopt hij naar de camera als ik foto's wil maken, maar das natuurlijk niet zo handig. Geheel volgens verwachting was het Deviltje die als eerste bovenin de krabpaal zat :-)

20-11-2016: Vandaag was het weer zover. Nieuwe foto's, bijna 4 weken oud. Langzaam kunnen we iets van de karaktertjes gaan zeggen. Bij het verdelen van de namen waren we er al snel uit dat dit het Daredeviltje is van de drie. Hij is de kleinste, maar absoluut de brutaalste en de stoerste. Het is deze jongen die als eerste uit de bench is geklommen (en ook de weg terug weer kon vinden, de slimmerik!).

Eerste 3 weken: Geboren op de dierenkliniek, hoe bijzonder is dat? Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. We hebben Daredevil even op weg moeten helpen, want hij viel niet af, maar kwam ook niet aan. Deviltje heeft het langste het flesje gekregen, maar groeide na een dag of 4 ook helemaal op eigen kracht.