UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 24 oktober: Tempus Fugit Ziggy Stardust  x  CH AT*Candycoon's Little Suzie

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwartzilver tabby blotched (MCO ns 22)
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken / Sold

Over Ghost Rider:

07-02-2017: Het is zover, ons nest is ondertussen ernstig leeg en ik zet nu de puntjes op de i. Daar hoort deze blog ook bij en ik kijk met een glimlach terug op een drukke maar geweldige tijd. Het lijkt al lang geleden dat we Levi naar zijn nieuwe huisje gebracht hebben, hij beet het spits af, maar wat zijn we trots! Trots op een dappere en onverschrokken kater, die al snel zijn draai wist te vinden. Lieverd, het gaat je goed! Geniet van je geweldige huisje!

04-01-2017: Levi is een vriendelijk kitten dat ons nu ook steeds meer opzoekt voor een knuffel of een aai. Als hij speelt, dan is dat altijd zachtaardig, hij gebruikt zijn nageltjes nauwelijks. Echt een lieve knul. Als hij met een ander kitten speelt, dan is dat meestal zijn zilveren broertje Daredevil, dan gaat het er iets ruiger aan toe.

12-12-2016: De babies van Suus zijn alweer 7 weken oud. Wat vliegt de tijd en wat genieten we van deze heerlijke jongens. Spookje is een rustige kater, nog steeds geen haantje de voorste. Maar aanwezig is hij, want als het eten opgediend wordt, dan gaan bij hem de alarmbellen af. Hij heeft zo'n hoog stemgeluid, dat de andere kittens gelijk weten dat het etenstijd is. Heel bijzonder! Spookje kan ook heerlijk met de jongere kittens spelen, echt genieten.

20-11-2016: Vandaag was het weer zover. Nieuwe foto's, bijna 4 weken oud. Langzaam kunnen we iets van de karaktertjes gaan zeggen. Spookje is  een makkelijke jongen. Geen haantje de voorste, maar hij komt wel gezellig mee. Ook klimt hij al op schoot als we op de grond zitten om de kittens te knuffelen. Heerlijk!

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. We hebben Ghostrider (Spookje) even op weg moeten helpen, want hij viel niet af, maar kwam ook niet aan. Gelukkig had hij al snel door hoe je zelf moet aankomen :-)