UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 24 oktober: Tempus Fugit Ziggy Stardust  x  CH AT*Candycoon's Little Suzie

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Solid White (MCO w)
Geslacht: Kater (HCM1 N/N, halfhorend)
Beschikbaarheid: Besproken

Over Moon Knight:

02-02-2017: Het is zover, één voor één vliegen de kittens uit. Wat is de tijd weer snel gegaan. Moon heeft zich van lui kittentje ontwikkeld tot een grote gespierde en stoere kater. Hij is altijd vrolijk en altijd in voor een spelletje. Wij hopen dat hij zijn kattenfamilie niet te veel gaat missen, en uit zal groeien tot een evenwichtige kater. Doe je best jongen, veel plezier in je nieuwe huisje!

06-01-2017: Samen met Emma op naar Drachten voor de gehoortest. Moon mocht als eerste onder zeil en al knorrend kreeg hij zijn roesje. Bij de gehoortest bleek dat zijn linkeroortje niet werkt, maar zijn rechteroortje doet het prima. Nadat hij weer bijgekomen was, heeft hij natuurlijk de hele spreekkamer verkend (al kletsend), staartje omhoog en vrolijk werd alles onderzocht. Wij zijn blij dat hij in ieder geval wél kan horen, maar hij is niet geschikt om mee te fokken.

04-01-2017: Moon is nu 10 weken en hij kan zeker horen. Gelukkig maar. Zijn gehoortest moet uitwijzen in welke mate, want meneer laat zich echt niet snel van zijn stuk brengen. Als er 1 een dondersteen is, dan is Moon dat. Altijd vooraan en altijd aan het stoeien met andere kittens.

12-12-2016: Moon Knight is vandaag alweer 7 weken, de tijd vliegt! Wij twijfelen nog steeds over zijn gehoor. Hij lijkt wel te reageren op geluid, maar hij is zelf heel selectief door zijn relaxte karakter. Hij is ook totaal niet bang voor de stofzuiger. Buiten dat is het een heerlijke knuffel. Komt regelmatig met een zwaaiend staartje al knorrend bij me liggen, als hij het niet te druk heeft met spelen en donderjagen. "Witjes attract" gaat ook voor hem op, hij speelt veel met zijn witte jongere nichtje Emma.

20-11-2016: Vandaag was het weer zover. Nieuwe foto's, bijna 4 weken oud. Voorzichtig proberen we of hij kan horen, maar tot nu toe hebben we daar nog geen bevestiging op gekregen... Gespannen wachten we dit af. Zijn eetlust doet het prima! Terwijl we de andere kittens wegen, laten we ze rustig wat rondscharrelen. En tot onze stomme verbazing treffen we Moon Knight samen met mamma Suzie aan bij de voerbak...

Eerste 3 weken: Als kittens net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Dat gaat Moon Knight prima af, hij groeit als kool en is heerlijk lui. Wij verbazen ons regelmatig over zijn gewichtstoename.