UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x CH Tempus Fugit Piña Colada

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart tabby blotched
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken

Over Juggernaut:

07-02-2017: Het is weer veel te snel gegaan. Ondertussen wonen al enkele kittens in hun nieuwe huisje en het wordt stiller in huis. Gelukkig heeft Juggernaut nog een paar kittens om mee te spelen, en dat doet hij dan ook graag. Ook zit hij nu meer bij ons, wel zo gezellig. Echt een lief katertje! We zijn heel benieuwd hoe hij het in zijn nieuwe huisje gaat doen en hoe zijn band met tante Kayleigh stand houdt. Dag lieve jongen, klein hekkensluitertje, het gaat je goed! 

04-1-2017: Arme Jugger heeft last van zijn oogje, dus hij krijgt een paar keer per dag een zalfje. Kan hij mooi nog een paar extra knuffels krijgen. Zijn enting stellen we ook nog even uit, want we gaan zijn afweer niet extra tarten. Juggernaut lijkt buiten het zalven om, nergens last van te hebben, hij doet net zo lekker met de rest mee.  

12-12-2016: Juggernaut is ook onderdeel van het vaste 'na-het-eten-knuffel'-team. Dan komt ie lekker op mijn benen gekropen, een knuffel over zijn hoofdje en dan gaat ie lekker in een krul liggen knorren. Hij heeft een prachtig wollig hoofdje en die mooie ogen maken het helemaal af. Helemaal fotogeniek! 

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Juggernaut is heel vergelijkbaar met Black Panther. Natuurlijk niet in uiterlijk, maar na het eten komt hij net als Pantertje waggelend naar ons toe om eens lekker op schoot te klimmen en een tukje te doen. Heerlijk joch!

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Ook Juggernaut is een relaxte jongen. Hij weet wat ie nodig heeft, en haalt dat bij de moederpoes die het dichtst bij ligt. Toen zijn oogjes half open gingen, waren zijn slaapkameroogjes waren wel heel aandoenlijk.