UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x CH Tempus Fugit Piña Colada

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart tortie smoke
Geslacht: Poes
Beschikbaarheid: Besproken

Over Mystique:

31-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Met Mystique hebben we nog even een excursie gemaakt, voor een hartecho. Gelukkig viel het mee, en is er een klein gaat tussen haar hartkamers ontdekt. De prognose is gunstig en dat is een hele opluchting. Dus op naar een mooie toekomst! We zijn heel benieuwd hoe Mystique verder uitgroeit, ze moet haast wel een prachtige dame worden met haar mooie kleur. Het allerbeste meiske, lieve dappere dame, een heel fijn leven gewenst!

04-01-2017: Deze dame zou bijna naar Schotland gaan verhuizen, maar bij haar eerste enting is een hartruisje gehoord. Mogelijk heeft dit te maken met dat ze ziek was toen ze een paar dagen oud was, de infectie kan mogelijk op een hartklep geslagen zijn. We houden dit natuurlijk nauwlettend in de gaten en zoeken voor haar een passend liefhebbershuisje. Voor meer info mag je ons uiteraard een mailtje sturen. Aan de buitenkant is niets te merken, Mystique speelt en stoeit net zo hard als alle andere kittens en het is een lief en knuffelig meisje, met een hele mooie speciale kleur.

12-12-2016: Mystique is nog steeds het magische meisje. Ook zíj zit altijd bij het clubje dat na het eten een knuffel komt halen. Ze staat dus zeker wel in the picture, maar tegelijkertijd gaat ze zo op in het spelen met de andere kittens dat ze makkelijk over het hoofd gezien wordt. Haar ogen zijn nu intens groen, we zijn benieuwd hoe dat straks haar kleuren bij haar zilveren snoetje!

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Mystique is zo'n kitten waar ik ook zo trots op ben. Mooie rustige dame, die haar naam zeker eer toe doet. Ze is ergens mysterieus omdat ze zo bedenkelijk kan kijken. Wat gaat er dan in dat kleuter-kittenhoofdje om? Ze kan zomaar wel eens een hele eigenzinnige tortie-tante gaan worden!

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Echter, toen Mystique 3 dagen oud was, werd ze van het ene op het andere moment benauwd. Daardoor had ze geen energie meer om te drinken. We vermoeden dat ze zich verslikt heeft, want ze was verder niet ziek. We hebben haar volop ondersteund en gelukkig knapte ze snel op. En dat met maar een paar daagjes oud. Dappere dame!