UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x CH Tempus Fugit Piña Colada

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Solid White (MCO w 62)
Geslacht: Poes
Beschikbaarheid: Besproken

Over Emma Frost:

31-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Het is een heel geregel, maar daar krijgen de kittens niets van mee. Als Emma de kans krijgt, komt ze nog even een knuffel halen. Of zoekt ze haar favoriete plekje op, in iemands nek! Heerlijk zo'n dametje met een eigen willetje, zo eigen, zo speciaal. We zijn heel benieuwd hoe dát zich verder ontwikkeld. Het gaat je goed, prinsesje!

06-01-2017: Samen met Moon naar Drachten voor de gehoortest. Spannend! We hebben wel het idee dat ze goed kan horen, maar of haar beide oortjes werken moet de test laten zien. Gelukkig laten beide oortjes prachtige pieken zien, dus ze doen het! Nadat ook Emma weer bij is gekomen, pakken we de beide witjes weer lekker warm in en tevreden rijden we weer naar huis. Dit hebben we ook weer gehad.

04-01-2017: Miss langstaart.. Wat heeft deze dame een lange staart. Of het nou de verhouding met haar lichaam is of gewoon een lange staart, ik heb geen idee. Maar ik verbaas me er wel over. In gedrag is het zo haar oma Saphira. Zo koddig, zo Saphira. En nog best brutaal voor een meisje, maar ja, als je het ook regelmatig aan de stok hebt met grote witte Moon Knight, dan moet je wel van goeden huize komen.

12-12-2016: Mooie witte Emma, mooie witte ijsprinses! Wat is ze lief en zachtaardig! Ze doet me veel denken aan oma Saphira toen die klein was, ook zo'n wit zoet snoetje. Later werd Saphira wel meer jongensachtig (altijd vuil, altijd 'in trouble'), we zijn benieuwd of Emma dat ook gaat worden. Ze speelt veel met grote neef Moon Knight, dus ze heeft wel zo'n voorbeeld. Vooralsnog is het echt een meisje-meisje.. Lief kind!

30-11-2016: De jongste kittens zijn nu 4 weekjes oud, en langzaamaan gaan we de karaktertjes een klein beetje ontdekken. Emma is een prachtig wit prinsesje, dat lekker meekomt met de rest. Ze eet in haar eigen tempo mee, rustig aan en de laatste likjes zijn voor haar. Ze ligt het meest in de kittenkooi te slapen, lekker tegen een paar andere kittens aan. We hebben het idee dat ze wel kan horen, maar de tijd moet dat verder uitwijzen.

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Emma slaapt graag, we zien haar op de webcam veel slapen. Als ze dan over dr buikje gekriebeld wordt, dan is het even heftig rekken en strekken en weer opkrullen...