UPDATES

Update 18-01-2017:

Nieuwe foto's van alle kittens

Update 04-01-2017:

Nieuwe blog(s) :-)

 

 

 

Geboren op 2 november: Alf of Lennoxlove  x  CH Tempus Fugit Kayleigh

Stamboom in Pawpeds

Kleur: Zwart wit bicolor (MCO n 03)
Geslacht: Kater
Beschikbaarheid: Besproken

Over Iron Man:

30-01-2017: Het is alweer bijna zover, de kittens gaan uitvliegen. Wat hebben we genoten! En we zijn intens gelukkig met het feit dat zijn grote broer bij hem blijft wonen. De tijd is snel gegaan, ik zie mezelf nog in mijn nachthemd midden in de nacht op de grond zitten, wanhopig of hij het zou gaan redden. En dát deed hij, hij heeft me zo trots gemaakt. Lieve Iron Man, jij zit iets dieper onder mijn velletje, gedraag je jongen, veel plezier in je nieuwe huisje!

04-01-2017: Dappere dodo, wat een heerlijk jong! Komt regelmatig even lekker bij me kruipen. Letterlijk, want hij nestelt zich graag in het kuiltje van  mijn elleboog. Uiteraard mag ik dan even zijn buikje kriebelen, want hij draait zich net zo hard op zijn rug. Nog steeds razendsnel, maar volledig bijgekomen in gewicht. Eigenlijk merk je niets meer aan hem. Het gaat nog zwaar worden om hem straks met zijn broer weg te brengen, maar wat ben ik blij dat ze samen mogen verhuizen!

12-12-2016: Wat ben ik trots op dit menneke! Hij doet het zo goed en hij is zo sociaal :-) Hij speelt gerust met grote Moon Knight (9 dagen ouder en erg groot voor zn leeftijd) en doet écht niet voor hem onder. Zijn gewicht nadert al de andere kittens, scheelt nog maar 25 gram. En als het even kan, kruipt hij op schoot voor de mensen-knuffels. We wilden hem deze week na laten kijken, maar onze dierenarts is even niet aanwezig, dus dat wordt volgende week.

30-11-2016: En dan Iron Man, klein knokkertje! Er zijn dagen geweest dat ik niet wist of hij het zou redden, en nu hobbelt hij gewoon tussen de rest. Ja, hij is iets lichter, maar het verschil wordt steeds kleiner. Hij eet lekker mee, en speelt ook gewoon met de rest. Bovendien is hij razendsnel!! En natuurlijk heel sociaal door het hele gebeuren. Toch knaagt het een beetje dat hij zo'n terugval heeft gehad en we willen hem goed laten nakijken als hij 6 weekjes oud is.

Eerste 3 weken: Als kitten net geboren zijn, dan is er nog niet veel te zeggen over hun karakter. Hun eerste levensbehoefte is drinken en slapen. Echter, Iron Man had na 10 dagen ineens een terugval. Wij vermoeden dat zijn moeder Kayleigh op hem is gaan liggen. Met veel extra zorg lijkt hij het toch te gaan halen. Uiteraard laten we hem extra nakijken.